Psihologija života

                                         Politika u pogledu obrade osobnih podataka
 1. Opće odredbe
Ova politika obrade osobnih podataka sastavljen u skladu sa zahtjevima Federalnog
zakona od 27.07.2006. Broj 152-FZ "O osobnim podacima" i određuje način obrade osobnih podataka
i mjere sigurnosti osobnih podataka Mihailovoj Ivana Сергеевича (dalje u tekstu Operator).
Operator stavlja svoj najvažniji cilj i uvjet za obavljanje njihovih aktivnosti, poštivanje prava i
sloboda čovjeka i građanina prilikom obrade njegovih osobnih podataka, uključujući i zaštitu prava na privatnost
u privatnom životu, osobnu i obiteljsku tajnu.
Pravi politika Operatora u pogledu obrade osobnih podataka (u daljnjem tekstu – Pravilnik) primjenjuje se na svim informacijama
koju Operator može dobiti o posjetiteljima web-mjesta .
                                        
                                        Osnovni pojmovi koji se koriste u Politici
Automatska obrada osobnih podataka – obrada osobnih podataka s pomoću računalne tehnologije;
Blokiranje osobnih podataka – privremeni prekid obrade osobnih podataka (osim ako
za obradu je potrebno za doradu osobnih podataka);
Web site je skup grafičkih i informacijskih materijala, RAČUNALNIH programa i baza podataka, pružanje
njihova dostupnost interneta na mrežnim adresi ;
                                         Informacijski sustav osobnih podataka je skup sadržanih u bazama podataka osobnih podataka i pružanje
za njihovu obradu informacijskih tehnologija i tehničkih sredstava;
Обезличивание osobnih podataka — aktivnosti, rezultat kojih je nemoguće utvrditi bez korištenja više
informacije pripadnost osobnih podataka određenom Korisniku ili drugoj bilo predmet osobnih podataka;
Obrada osobnih podataka – bilo akcija (operacija) ili skup akcija (operacija), počinjena od strane
pomoću alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih sredstava s osobnih podataka, uključujući prikupljanje, snimanje,
organiziranje, akumulacija, skladištenje, doradu (nadogradnja, promjena), vađenje, korištenje, prijenos (širenje, 
davanje, pristup), обезличивание, blokiranje, brisanje, uništavanje osobnih podataka;
Operator – državni organ, gradski organ, pravna ili fizička osoba, samostalno ili zajedno
s druge strane организующие i (ili) omogućuju obradu osobnih podataka, kao i definiranje svrhe obrade
osobnih podataka, sastav osobnih podataka, obradu, radnje (operacije), počinjeno s osobnim podataka;
Osobni podaci – sve informacije koje se odnose direktno ili indirektno na određeno ili определяемому Korisnik
web stranice ;
                                        Korisnik – svaki posjetitelj web-stranice ;
                                         Davanje osobnih podataka – akcije usmjerene na otkrivanje osobnih podataka u određenu
osobi ili određenom krugu osoba;
Širenje osobnih podataka – bilo kakve radnje usmjerene na otkrivanje osobnih podataka неопределенному
krug osoba (prijenos osobnih podataka) ili upoznavanje s osobnim podacima neograničen krug osoba, uključujući 
objavljivanje osobnih podataka u medijima, smještaj u informacijsko-telekomunikacijskim mrežama 
ili omogućavanje pristupa osobnim podacima na bilo koji drugi način;
Prekogranični prijenos osobnih podataka – prijenos osobnih podataka na teritoriju strane države nadležnog tijela 
vlasti strane države, stranog fizičkog ili stranoj pravnoj osobi;
Uništenje osobnih podataka – bilo koja akcija, zbog koje osobne podatke nepovratno uništen s 
nemogućnost daljnjeg vraćanje sadržaja osobnih podataka u informacijski sustav osobnih podataka i 
(ili) što ima za posljedicu uništavanje materijalnih medija za pohranu osobnih podataka.

Operator može obrađivati sljedeće osobne podatke Korisnika
Prezime, ime;
E-mail adresa;
Brojevi telefona;
Godine, mjesec dana, datum i mjesto rođenja;
Fotografije;
Također, na stranicama se događa prikupljanje i obrada обезличенных podataka o posjetiteljima (u vatrozidu za kolačiće") pomoću usluge internet statistiku (Yandex Metrički i Google Analytics i drugih).
Gore navedene podatke u daljnjem tekstu: Politika zajednički koncept Osobne podatke.

Cilj obrada osobnih podataka
Cilj obrade osobnih podataka Korisnika — informiranje Korisnika putem slanja e-mailova; 
pružanje pristupa Korisniku usluga, informacija i/ili materijalima, koje se nalaze na web stranici.
Također, Operator ima pravo Korisniku obavijest o novim proizvodima i uslugama, posebnim ponudama i raznim događanjima. Korisnik uvijek može odustati od primili info poruke, daje Operatoru pismo na adresu e-pošte [email protected]  s oznakom "Odricanje od obavijesti o novim proizvodima i uslugama i posebnim ponudama".
Обезличенные podatke Korisnika, prikupljeni pomoću usluge internet statistika, služe za prikupljanje podataka o aktivnosti Korisnika na stranici, poboljšanje kvalitete stranica i njezin sadržaj.

Pravna osnova za obradu osobnih podataka
Operator obrađuje osobne podatke Korisnika samo u slučaju da ih ispune i/ili slanje Korisnik samostalno kroz posebne oblike, koji se nalazi na web stranici  . Popunjavajući odgovarajuće obrasce i/ili slanjem vaše osobne podatke Operator Korisnik izražava suglasnost s ovim pravilnikom.
Operator obrađuje обезличенные podaci o Korisniku u slučaju, ako je to dopušteno u postavkama preglednika Korisnika (omogućeno spremanje "cookiesa" i korištenje JavaScript tehnologiju).

Prikupljanje, pohranu, prijenos i druge vrste obrade osobnih podataka
Sigurnost osobnih podataka, koji se obrađuju Operatora, osigurana je kroz provedbu pravne, organizacijske i tehničke mjere potrebne za izvršenje u cijelosti zahtjevima primjenjivih zakonodavstva u području zaštite osobnih podataka.
Operator pruža sigurnost osobnih podataka i poduzima sve moguće mjere, исключающие pristup osobnim podacima неуполномоченных lica.
Osobne podatke Korisnika nikada, ni pod kojim uvjetima neće biti dostupni trećim osobama, osim slučajeva povezanih s obavljanjem važećeg zakona.
U slučaju otkrivanje netočnosti u osobnih podataka, Korisnik može aktualizirati ih sami, kroz preporuke Operatoru obavijest na e-mail adresu Operatora [email protected] označen kao "Održavanje osobnih podataka".
Rok obrade osobnih podataka je neograničen. Korisnik može u bilo koje vrijeme povući svoj pristanak na obradu osobnih podataka, daje Operatoru obavijest putem e-pošte na e-mail adresu Operatora [email protected]  s oznakom "Savjet pristanak na obradu osobnih podataka".

Prekogranični prijenos osobnih podataka
Operator je, prije početka provedbe prekograničnog prijenosa osobnih podataka dužan je osigurati da stranih država na području kojeg je trebalo provesti prijenos osobnih podataka, zaštitom prava subjekata osobnih podataka.
Prekogranični prijenos osobnih podataka na području stranih država, ne zadovoljavaju gore navedene uvjete, može se provoditi samo u slučaju da pristanak u pisanom obliku subjekta osobnih podataka na трансграничную prijenos njegova osobnih podataka i/ili izvršavanja ugovora, strana koja je subjekt podataka.

Završne odredbe
Korisnik može dobiti sva objašnjenja интересующим pitanjima vezanim za obradu njegovih osobnih podataka, obratite se svojem Mrežnom putem e-pošte [email protected].
                                        U ovom dokumentu će se odraziti sve promjene politike obradu osobnih podataka od strane Operatora. Politika djeluje na neodređeno vrijeme do zamjenu svojih novom verzijom.
 Stvarna verzija Politike u slobodnom pristupu nalazi se na Internetu na adresi /policy.html.